Program de lucru: Lu-Vi: 08:00 - 18:00

Telefon: 0724 62 74 20


Intretinere si reparatii

Oferim servicii de intretinere si reparatii pentru sisteme de irigatii automatizate indiferent de producator

Punerea in functiune


     Odata cu trecerea sezonului rece si venirea sezonului cald este nevoie ca sistemele de irigatii automatizate sa fie puse in functiune.

     Recomandam realizarea punerii in functiune din timp pentru a ne asigura buna functionare a sistemelor prin:

  • Verificarea integritatii materialelor dupa sezonul rece
  • Asigurarea bunei functionari a aspersoarelor prin curatarea filtrelor

  • Testarea electrovanelor si a legaturilor electrice

  • Realizarea programarii timpilor de udare conform necesitatilor clientului

Intretinere


     Ca urmare a utilizarii sistemelor de irigatii prin sezoanele de primavara, vara si toamna modificarea timpilor de udare este necesara pentru a asigura debitul necesar de apa plantelor si gazonului. 

     Curatarea filtrelor si reglajul aspersoarelor garanteaza o udare uniforma si buna functinare a sistemelor de irigatii automatizate.

     Adaugarea unor plante noi sau dezvoltarea plantelor existente pot obstructiona razele de udare ale aspersoarelor ceea ce va necesita modificarea pozitionarii acestora pentru o buna acoperire.

Reparatii


In cazul in care observati defectiuni ale sistemului dumneavoastra de irigatii automatizat va putem asigura asistenta in repararea acestora in cel mai scurt timp posibil pentru orice producator de sisteme de irigatii.

Scoaterea din functiune


     Sezonul rece aduce dupa sine scaderea temperaturilor la un nivel care poate dauna sistemelor de irigatii automatizate in cazul in care pregatirea pentru iarna nu este realizata.

     Oprirea alimentarii cu apa si golirea sistemului de irigatii automatizat sunt doua operatiuni obligatorii inainte de scaderea temperaturilor sub 0 grade Celsius pentru a asigura integritatea acestuia.